Ruimte huren

Bekijk hier de prachtige ruimtes die De Sprunk te bieden heeft.
Voor elke gelegenheid, vergadering of evenement is er een optie. Van klein tot groot en van informeel tot zakelijk.

De Bonte Specht

De Bonte Specht is een café in de retro stijl. Dat wil zeggen dat dit café de stijl heeft uit de jaren ’60 en ‘70 van de vorige eeuw. De inrichting is geheel in deze stijl, compleet met oude bar en Juke box. In deze ruimte zult u zich geheel thuis voelen, of u nu jeugdig bent of al wat ouder. U begrijpt wat we bedoelen als u de foto’s ziet.

Het café beschikt ook over een terras.

– 10 – 25 personen
– Feestjes, diners, vergaderingen, presentaties

De Buizerd

De Buizerd is de naam van de bar in ons Dorpshuis. De Buizerd heeft een lange bar met krukken en diverse tafels. Aan een biljart kunt u ook biljarten. Vanuit de naast gelegen keuken kunt u verzekerd zijn van snacks. Eventueel kunt u er ook televisie kijken of een presentatie houden. Als u binnenkomt voelt u zich er direct thuis.

 

– 20 – 80 personen
– Feestjes, diners, vergaderingen, presentaties
– Een avondje uit

De IJsvogel

Deze ruimte is gelegen in de benedenverdieping van het gebouw. Hij wordt o.a. gebruikt voor yoga, showdansen, vergaderingen en presentaties. U kunt hier ongestoord u bijeenkomst houden. De ruimte is geschikt voor maximaal 20 personen. De ruimte is voorzien van een geluidinstallatie en breedbeeld televisie, waar u ook uw presentaties op kunt houden.

 

– Tot 20 personen
– Vergaderingen, presentaties

De Blauwe Reiger

In De Blauwe Reiger kunt u met 30 tot 130 personen terecht. De zaal is hoog en o.a. voorzien van kroonluchters en schemerlampen. De zaal is uitstekend geschikt voor grote bijeenkomsten en muziekuitvoeringen, omdat hij een bijzonder goede akoestiek heeft. Voor voorstellingen kan ook een podium aangebracht worden. Vaste gebruiker is de fanfare. Door middel van schuifwanden kan de zaal uitgebreid worden voor gebruik tot 130 personen.

 

– 30 tot 130 personen
– Dineren, feesten, vergaderingen, presentaties en muziekuitvoeringen

De Gymzaal (RABO zaal)

De gymzaal / RABO zaal wordt gesponsord door diverse ondernemers en de Rabobank. De gymzaal kunt u ook huren. Dit kan voor diverse sporten zoals, tafeltennis, volleybal, basketbal, badminton enzovoort. Dat kan per uur, dagdeel of hele dagen. Daarnaast is de gymzaal buiten sport- en schooluren ook beschikbaar voor andere activiteiten. U kunt hier terecht met 90 tot 120 personen. De gymzaal is middels schuifpuien verbonden met de bar. Eventuele bezoekers kunnen vanuit de bar de activiteiten in de gymzaal volgen.

Daarnaast is de gymzaal ook beschikbaar voor kindermiddagen en dergelijke.

– Tot 100 personen
– Sporten, feesten, afscheidsdiensten en grote bijeenkomsten

De Groenling 

In deze ruimte staat een zitje waar u gezellig een informeel gesprek kunt houden. De ramen kunnen geblindeerd worden. Verder is een kleine vergadertafel.

– Tot 6 personen
– Informele gesprekken, vergaderingen of presentatie

De Torenvalk

Deze ruimte wordt door de week overdag tot 16.00 uur gehuurd door de basisschool. Daarna is deze ruimte beschikbaar voor ander gebruik.

 

– 6 tot 18 personen
– Vergaderingen, presentaties

De Nachtegaal

U treft hier een gezellige ruimte aan die geschikt is voor maximaal 30 personen.  Uw kunt hier ook uw diners houden. Met schuifwanden kan dan de ruimte vergroot worden naar de bar. De ruimte kan ook gebruikt worden voor presentaties en cursussen.