Horeca

Bij De Sprunk kunt u terecht voor een kopje koffie, een heerlijk drankje of een buffet of etentje op maat. Er is voldoende parkeergelegenheid, o.a. bij de kerk. Tegenover de Sprunk ligt de Vlakbroek route. Na een prachtige wandeling kunt U op het terras of binnen lekker uitrusten met een hapje en een drankje.

Goed toeven in Koningslust

Geen zin om zelf uren voor een feestje in de keuken te staan? De catering service van In de Sprunk neemt het werk voor u uit handen. Wilt u weten welke salades en hapjes er voor u en uw gasten klaar staan? Gewoon een simpel lekker hapje eten. Dit buffet is om lekker van te smullen. Al geschikt vanaf 12 personen en gemakkelijk uit te breiden met vis en desserts.

Reserveer

De Buizerd

De Buizerd is de naam van de bar in ons Dorpshuis. De Buizerd heeft een lange bar met krukken en diverse tafels. Aan een biljart kunt u ook biljarten. Vanuit de naast gelegen keuken kunt u verzekerd zijn van snacks. Schuif lekker aan en kijk uw favoriete tv programma onder het genot van een stukje gebak. Als u binnenkomt voelt u zich er direct thuis.

Terras en retro café De Bonte Specht

De Bonte Specht is een café in de retro stijl met een aansluitend terras. Heerlijk vertoeven in de zon met een biertje, of even een kopje koffie na een lekkere fietstocht door de groene omgeving van Koningslust. Het terras heeft een gezellige sfeer die je zeker niet mag missen. Zin in speciaal bier? Geen probleem, onze uitgebreide bierkaart van Lindeboom heeft voor ieder wat pils!

De Beheerder

Wim Van Dommelen

Geen zin om zelf uren voor een feestje in de keuken te staan? De catering service van In de Sprunk neemt t werk voor u uit handen. Wilt u weten welke salades en hapjes er voor u en uw gasten klaar staan? Gewoon een simpel lekker hapje eten. Dit buffet is om lekker van te smullen. Al geschikt vanaf 12 personen, en gemakkelijk uit te breiden met vis en desserts.