Kunstexpositie

De mooie muren van de Sprunk

Expositie Maria Deenen Geurts en Janneke Schoenmakers

Kunst expositie de Sprunk in Koningslust

Vanaf september 2019 tot begin januari 2020 worden de mooie muren van de Sprunk weer versierd met kunst. Dit keer hebben we twee kunstenaars die elkaar ook mooi aanvullen qua werk. Beide kunstenaars komen uit Velden.

Maria Deenen – Geurts Schildert soms figuratief en dan weer abstract impressionistisch.  Aan haar werk kunnen we haar passie zien om objecten of situaties in beeld te brengen. Ze doet o.a. inspiratie op in de schildersgroep “Eigen Stijl”

Janneke Schoenmakers schildert vanaf 2013. Ze past graag nieuwe schildertechnieken en stijlen toe en komt daarbij tot verassende resultaten qua figuratieve voorstellingen. Ze schildert graag portretten en maakt dan ook mooi gebruik van kleuren. Zij schildert o.a. in de groep van Marjan Wijnhoven in Baarlo.

We zijn verheugd dat we de werken van beide schilders kunnen laten zien aan onze muren. Een aanwinst voor de komende maanden. Mocht u er over willen praten of discussiëren, neem dan contact met ons op.

De kunstwerken zijn ook te koop. De lijst met prijzen en contactgegevens zit in het info mapje. Vraag dit even a bij de beheerder.

Hoog tijd dus om te komen kijken naar deze boeiende expositie!

Indien U niet tot de vaste bezoekers van de Sprunk behoort, dan kunt U op werkdagen van 10.00 tot 22.00 uur terecht, en op zaterdag en zondag van 10.00-18.00 uur. Aan te raden is van te voren te bellen met de beheerder, Wim van Dommelen, 077 4651320 of 06 25160893. Er kunnen namelijk ruimtes bezet zijn.
Van harte welkom binnen de mooie muren van de Sprunk!